Відповідь

Warning: this topic has not been posted in for at least 150 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.
Ім'я:
   
Email:
Тема:
Іконка повідомлення:
Жирний Курсив Підкреслений Закреслений | Вирівняний текст Вирівняти ліворуч Центрувати Вирівняти праворуч
Вставити зображення Гіперлінк Email Вставити посилання на FTP | З обрамленням З тінню Біжучий рядок | Надрядковий Підрядковий Телетайп | Вставити таблицю Код Цитата Insert Spoiler | Insert Unordered List Insert Ordered List Горизонтальна лінія
Smiley Wink Grin laugh Cool evil Roll Eyes Tongue Angry Лукавый Sad Shocked Хм? crazy Wall slap Смущенный Шокирован Недопонял... Сумасшедший Kiss Cry thumbsup пиво flower Study Благодарю! Жадность Сомнение Умолкаю

підказка: натисніть alt+s для відправлення або alt+p для перегляду повідомлення


Повідомлення в цій темі

Автор: IgorS
« : 25 Вересень 2024, 14:00:53  »

Дякую
Автор: *Андрей*
« : 21 Вересень 2024, 08:52:56  »

ДСТУ-Н Б В.2.5-80-2015, СОУ-Н ЕЕ 40.1-21677681-88-2013, НПАОП-40.1-1.32-01
Еще как ориентация ПРОЕКТИРОВАНИЕ СИЛОВЫХ ЭЛЕКТРОУСТАНОВОК
ПРОМЫШЛЕННЫХ ПРЕДПРИЯТИЙ

Автор: IgorS
« : 20 Вересень 2024, 12:35:39  »

Знайшов такий документ 2006 рік (навіть не дивився чи діючий) ВНТП - АПК - 23. 06 ПІДПРИЄМСТВА ПО ЗАБОЮ ХУДОБИ, ПТИЦІ, КРОЛІВ І ПЕРЕРОБЦІ ПРОДУКТІВ ЗАБОЮ
Дещо є по електропостачанню і вимоги до освітленні (мізер но хоч щось)

Подивився оце: ВСТП-6.02.92 Санитарные и ветеринарные требования к проектированию предприятий мясной промышленности
Є деякі вимоги до освітлення, прокладці кабелів та інше

Може комусь також знадобиться. Документи не викладаю, скачуються без проблем



Автор: IgorS
« : 20 Вересень 2024, 07:50:27  »

Перевірив, але там навряд щось є. Повна назва: ВСТП-6.02.92 Санитарные и ветеринарные требования к проектированию предприятий мясной промышленности
Автор: IgorS
« : 20 Вересень 2024, 07:32:58  »

Дякую
Попробую пошукати, хоч для орієнтира
Обʼєкт вилитій і довідник Стеля, якось не хочеться  використовувати
Автор: Andrey_ka
« : 19 Вересень 2024, 15:01:29  »

Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, розрахункові коефіцієнти для визначення максимального навантаження для переробки м'яса (забійний цех і м'ясокомбінат, переробка). Перешукав, ніде нічого ненахожу. Буду дуже вдячний
був такий документ ВСТП-6.02-92 ЖИВОТНОВОДСТВО, но він російский
Автор: IgorS
« : 19 Вересень 2024, 09:21:01  »

Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, розрахункові коефіцієнти для визначення максимального навантаження для переробки м'яса (забійний цех і м'ясокомбінат, переробка). Перешукав, ніде нічого ненахожу. Буду дуже вдячний
Автор: Сугор
« : 05 Січень 2023, 16:13:56  »

saveleva, питомих навантажень для промисловості не існює.
Автор: saveleva
« : 05 Січень 2023, 14:52:48  »

Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, нормативні документи для проектування стадії П ЕТР машинобудувального підприємства (питомі навантаження). Якщо не буде технічного завдання (переліку верстатного  та зварювального обладнання), що можливо, на які документи можна посилатися по питомим навантаженням?