Відповідь

Warning: this topic has not been posted in for at least 150 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.
Ім'я:
   
Email:
Тема:
Іконка повідомлення:
Вкладення:
(Вкладення)
Restrictions: 4 per post, maximum total size 5120KB, maximum individual size 5120KB

підказка: натисніть alt+s для відправлення або alt+p для перегляду повідомлення


Повідомлення в цій темі

Автор: Ol_Bak
« : 19 Жовтень 2018, 12:33:02  »

Добився від замовника, що продукція буде зберігатися в дерев.ящиках (горюча упаковка).

Н А К А З  04.12.2006  N 730/770    Про затвердження Правил пожежної безпеки в агропромисловому комплексі України
7.23 Складські приміщення для овочів, фруктів, картоплі в спалимій тарі, в т.ч. в камерах холодильників при температурі зберігання вище 5 град.С          категорія - В, клас зони - П-ІІа

ПС - потрібна,
всім дякую 
Автор: Gannibal
« : 19 Жовтень 2018, 12:12:03  »

ДБН В.2.5-56:2014 п.7.2.23 г)
Автор: Ol_Bak
« : 19 Жовтень 2018, 12:10:26  »

Если категория Д - пож. сигнализацию можно не делать
Якщо не важко, посилання на документ дайте.
Автор: Gannibal
« : 19 Жовтень 2018, 11:33:03  »

Если это складское помещение то у него должна быть категория. Пусть заказчик выдаст категорию в ТЗ и от этого плясать.
Если категория Д - пож. сигнализацию можно не делать, в остальных случаях нужна.
Автор: Ol_Bak
« : 19 Жовтень 2018, 10:28:36  »

Всім доброго дня.
Прошу консультації. Є складське приміщення 38х16 з сендвічпанелей, розділене на половину такими ж панелями, покрівля - металочерепиця на дерев'яних кроквах. Буде використовуватися для зберігання овочів (капуста і морква), встановлені холодильні установки (температура не нижче +5). Питання по вибору СПЗ - блискавкозахист + , обробка крокв +. А чи є необхідність пожсигналізації при таких умовах експлуатації?. Від замовника добитися ТЗ  :wall: :wall: :wall: