Автор: IgorS
« : 14 Жовтень 2021, 19:23:40 »Дякую! Знайшов трохі в збірнику Тяжпроелектропроект
ПІДКАЖИТЬ "КОЕФІЦІЄНТИ СПРОСА" ДЛЯ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІДля підприємств харчової промисловрсті випущені окремі ВНТП для різних підгалузей виробництв . Шукайте в гуглі ВНТП для вашої підгалузі харчової промисловості (хлібопекарна , кондитерська , мололчна , мясна , олійна , спиртова , лікеро водочна , пивоварна , безалкогольних напоїв і т,п.) Зверніть увагу що розрахунок навантажень для промислових споживачів ведеться не за коефіцієнтами попиту (СПРОСА) а за методикою коефіцієнтів використання (ИСПОЛЬЗОВАНИЯ) ДСТУ-Н Б В.2.5-80:2015 .