Автор Тема: Норми для розрахунку продуктовоготскладу/морозилки  (Прочитано 105 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline dimidrolkin

  • ***
  • Thank You
  • -Given: 30
  • -Receive: 3
  • Повідомлень: 63
  • Awards За неизменность форуму I степени - на форуме более 3 лет
    • Перегляд профілю
    • Awards
Якось дуже давно не стикався з такими проектами. Прошу підказати на що опиратися при розрахунку. За звичай опирався на  ДБН 23

Offline Сугор

  • ******
  • Thank You
  • -Given: 267
  • -Receive: 931
  • Повідомлень: 9 360
  • Country: ua
  • Awards ЕОМактивность I - 1й по числу постов в день=(? сообщений)/(? времени пребывания) I по максимальному времени on-line пребывания на форуме Золотая сова (400 благодарностей + 1500 сообщений) За неизменность форуму I степени - на форуме более 3 лет
    • Перегляд профілю
    • Awards
dimidrolkin, ДСТУ-Н Б В.2.5-80:2015 Настанова з проектування систем електропостачання промислових підприємствhttp://91.223.180.248/index.php?topic=19481.1575

Offline Andrey_ka

  • ***
  • Thank You
  • -Given: 37
  • -Receive: 28
  • Повідомлень: 101
  • Country: ua
  • Харків... Салтівка
    • Перегляд профілю
    • Awards
Є такі документи (но там нічого цікавого):
ДБН В.2.2-42:2021 СПОРУДИ ХОЛОДИЛЬНИКІВ
ДБН В.2.2-43:2021 СКЛАДСЬКІ БУДІВЛІ
а норми для розрахунку я бт запитав технологів та порахував би по ДСТУ-Н Б В.2.5-80:2015, якщо такого немає можна: ДБН В.2.5-23:2010 Таблиця 3.9...."Сантехнічного і холодильного обладнання, холодильних установок систем кондиціонування повітря згідно з табл. 3.10"

 
Ім'я:     Email: