Автор Тема: Визначення категорії приміщень за пожежною небезпекою з кабелями  (Прочитано 1942 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Muta

• Thank You
  • -Given: 46
  • -Receive: 16
  • Country: ua
  • Awards За неизменность форуму I степени - на форуме более 3 лет
    • Перегляд профілю
    • Awards
Як резюме, я би порівнювала загальну навантагу (з кабелями включно) на ділянці з показником, де фігурує висота до шаф (тобто, іншого навантаження).
Тобто, беремо загальну навантагу Q з кабелями, обладнанням, резиновими діелектричними матами в проходах і таке інше.
Якщо кабелі розташовані зверху над обладнанням та іншим пожежним навантаженням - ми цю відстань не враховуємо, а беремо відстань від перекриття до навантаги, що під кабелями.

Я правильно Вас зрозумів?

Offline rga

• Thank You
  • -Given: 326
  • -Receive: 868
  • Country: ua
  • Awards Золотая сова (400 благодарностей + 1500 сообщений) За неизменность форуму I степени - на форуме более 3 лет
    • Перегляд профілю
    • Awards
Я правильно Вас зрозумів?
Я вважаю, що це буде вірно.
Кабелі, скоріш за все, виключені з формули, бо відстань до стелі для них в більшості приміщені равна нулю (або близько) і формула не має сенсу.

Ім'я:     Email:    
Жирний Курсив Підкреслений Закреслений | Вирівняний текст Вирівняти ліворуч Центрувати Вирівняти праворуч
Вставити зображення Гіперлінк Email Вставити посилання на FTP | З обрамленням З тінню Біжучий рядок | Надрядковий Підрядковий Телетайп | Вставити таблицю Код Цитата Insert Spoiler | Insert Unordered List Insert Ordered List Горизонтальна лінія
Smiley Wink Grin laugh Cool evil Roll Eyes Tongue Angry Лукавый Sad Shocked Хм? crazy Wall slap Смущенный Шокирован Недопонял... Сумасшедший Kiss Cry thumbsup пиво flower Study Благодарю! Жадность Сомнение Умолкаю