Автор Тема: Необхідність пожсигналізації  (Прочитано 1578 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Ol_Bak

  • ***
  • Thank You
  • -Given: 19
  • -Receive: 6
  • Повідомлень: 51
  • Country: ua
    • Перегляд профілю
    • Awards
Всім доброго дня.
Прошу консультації. Є складське приміщення 38х16 з сендвічпанелей, розділене на половину такими ж панелями, покрівля - металочерепиця на дерев'яних кроквах. Буде використовуватися для зберігання овочів (капуста і морква), встановлені холодильні установки (температура не нижче +5). Питання по вибору СПЗ - блискавкозахист + , обробка крокв +. А чи є необхідність пожсигналізації при таких умовах експлуатації?. Від замовника добитися ТЗ  :wall: :wall: :wall:

Offline Gannibal

  • ****
  • Thank You
  • -Given: 22
  • -Receive: 96
  • Повідомлень: 390
  • Country: ua
    • Перегляд профілю
    • Awards
Re: Необхідність пожсигналізації
« Reply #1 : 19 Жовтень 2018, 11:33:03 »
Если это складское помещение то у него должна быть категория. Пусть заказчик выдаст категорию в ТЗ и от этого плясать.
Если категория Д - пож. сигнализацию можно не делать, в остальных случаях нужна.

Offline Ol_Bak

  • ***
  • Thank You
  • -Given: 19
  • -Receive: 6
  • Повідомлень: 51
  • Country: ua
    • Перегляд профілю
    • Awards
Re: Необхідність пожсигналізації
« Reply #2 : 19 Жовтень 2018, 12:10:26 »
Если категория Д - пож. сигнализацию можно не делать
Якщо не важко, посилання на документ дайте.

Offline Gannibal

  • ****
  • Thank You
  • -Given: 22
  • -Receive: 96
  • Повідомлень: 390
  • Country: ua
    • Перегляд профілю
    • Awards
Re: Необхідність пожсигналізації
« Reply #3 : 19 Жовтень 2018, 12:12:03 »
ДБН В.2.5-56:2014 п.7.2.23 г)

Offline Ol_Bak

  • ***
  • Thank You
  • -Given: 19
  • -Receive: 6
  • Повідомлень: 51
  • Country: ua
    • Перегляд профілю
    • Awards
Re: Необхідність пожсигналізації
« Reply #4 : 19 Жовтень 2018, 12:33:02 »
Добився від замовника, що продукція буде зберігатися в дерев.ящиках (горюча упаковка).

Н А К А З  04.12.2006  N 730/770    Про затвердження Правил пожежної безпеки в агропромисловому комплексі України
7.23 Складські приміщення для овочів, фруктів, картоплі в спалимій тарі, в т.ч. в камерах холодильників при температурі зберігання вище 5 град.С          категорія - В, клас зони - П-ІІа

ПС - потрібна,
всім дякую 

 

Warning: this topic has not been posted in for at least 150 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Ім'я:     Email: